Омекотяващо олио за крака с масла от чаено дърво и розмарин 20 мл.

  • 9.90лв.

Вземи Омекотяващо олио за крака с масла от чаено дърво и розмарин 20 мл. на невероятната цена от 9.90лв. Вземи от магазин Uhania.com.

Добави към любими

Сравни

Без ДДС: 9.90лв.

Цена в Бонус точки: 1

Наличност: В наличност

Марка: Misterro

Модел: Омекотяващо олио 20ml.

Бонус точки: 1

Особено ефективна комбинация от салицилова киселина и масло от чаено дърво за третиране на ходилата на краката.

Салициловата киселина е бета- хидрокси киселина, която по подобие на алфа- хидроксикиселините действа ексфолиращо, но за разлика от тях прониква по- надълбоко и има по- слабо дразнещо действие. Поради близката си структура с аспирина проявява и противовъзпалително действие. Има противомикробни свойства, поради което е широко използвана съставка в противопърхотни продукти и козметика при акне.

Маслото от чаено дърво произлиза от Австралия и е популярно повече от 70 години. Поради силните си противовъзпалителни, противомикробни, противогъбични и антивирусни свойства, неговата популярност непрекъснато расте. Маслото притежава над 100 компонента, но най- важният от тях, който има противомикробно и противовъзпалително действие, е terpinen-4-ol. Трябва да се знае обаче, че то самостоятелно няма същите свойства. Богатството от компоненти на маслото проявяват синергизъм, за да се развият безценните му качества.

Маслото  от чаено дърво е едно от  малкото масла, с които се третират гъбичките по ноктите и прониква през нокътната плочка. Помага и при рагади.

Поради тези му свойства може да се приеме, че действа общо дезодориращо върху ходилата.

Тези комбинация от активни компоненти, поднесена в маслен носител, омекотява кожата и я подхранва.

Коментари

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Бележка: HTML не се показва!