Блог

Масажна свещ за коса

Публикувано от: CTAH Коментари: 0 Прочетени: 434

Отпуднрър се в света на изключителната грижа за косата и скалп с нашата масажна свещ. Изработена с внимание към детайлите и обогатена с натурални етерични масла, тази свещ съчетава уникалното изживяване на ароматерапия с благотворните ефекти на масажа за скалпа.

Етерично масло от Ветивер приложение

Публикувано от: John Doe Коментари: 0 Прочетени: 654

Масло от Ветивер има много полезни свойства: тонизира, успокоява, премахва фините бръчки, помага в борбата срещу целулита, облекчава дразненето на кожата, премахва пърхота, спира косопада, облекчава главоболието, използван за лечение на ревматизъм, помага при настинки, облекчава безсънието, намалява тежестта на ПМС, менопаузата, превенцията на разширени вени, облекчава отока, съдовата мрежа, афродизиак

Етерично масло от канела. Свойства на продукта

Публикувано от: John Doe Коментари: 0 Прочетени: 508

Научно доказано е, че само няколко капки етерично масло от канела могат да облекчат стреса, да засилят, да заредят човек с бодрост и добро настроение, както и да облекчат много заболявания.

Лечение с масло от канела

Публикувано от: John Doe Коментари: 0 Прочетени: 205

Няколко прости рецепти, които ще ви помогнат да се справите със здравословните проблеми:

Какво е масажна свещ?

Публикувано от: John Doe Коментари: 0 Прочетени: 204

Масажната свещ е свещ, предназначена за използване при масаж. Тези свещи са обикновено направени от нежни и естествени материали като пчелен восък или други растителни масла. Важен аспект на масажните свещи е, че се топят при по-ниска температура от обикновените свещи, правейки ги подходящи за нанасяне директно върху кожата.

Показани от 1 до 5 от 5 (1 страници)