Етерично масло от канела. Свойства на продукта
19 Ное

Етерично масло от канела. Свойства на продукта

Публикувано от: John Doe Прочетени: 509 Коментари: 0

Научно доказано е, че само няколко капки етерично масло от канела могат да облекчат стреса, да засилят, да заредят човек с бодрост и добро настроение, както и да облекчат много заболявания.

Особено внимание на този уникален продукт трябва да обърнат жените, тъй като той ви позволява да се справите с целулита, да подобрите тена и да направите косата гъста и копринена.

Според клинични проучвания миризмата на насло от Канела активира мозъка.
Тестовите доброволци отбелязват подобрения в когнитивните функции, паметта, двигателните умения и повишеното внимание.
В хода на изследванията е установен положителен ефект върху нервната система (нивото на нервно напрежение, тревожността намалява значително, повишава се устойчивостта на стрес).

Канелата има благоприятен ефект върху храносмилателния тракт, като стимулира секрецията на стомашния сок. Подобрява кръвоснабдяването, нормализира кръвообращението.

Масло от Канела има много полезни свойства:
антибактериално;
антимикробна;
стягащо;
противогъбично;
загряващо;
възстановителено;
тонизиращо;
релаксиращо;
успокоително


Използването на канелено масло

Използва се при лечението на много заболявания и патологии:

     настинки;
     грип;
     краста;
     гъбични инфекции;
     папиломи;
     брадавици;
     инфекциозни лезии на тялото;
     гастрит;
     колит;
     диария.

Канеленото масло е признато като естествен, естествен антидепресант и тоник. Елиминира стомашните спазми, бори се с чревни инфекции и метеоризъм. Използва се при лечение на синини, навяхвания, мускулни наранявания, ревматизъм.

Свързани продукти

Масло от Канела
3.90лв. Без ДДС: 3.90лв.

Аромат: приятен, сладък, пикантен с подправъчен канелен мирис Летливост: ниска Въздействие : Отстранява неприятните миризми в помещения. Начин на употреба: Аромалампа: дезодориращо въздуха -5,6 капки масло канела Арама спрей: за дезодориране, премахване на лоши миризми - 15-20 капки масло канела  в 250 ml. вода, разклатете флакона и напръскайте помещението. Внимание! Високо концентрирано! Съхранява се добре затворено на място без пряка слънчева светлина. Пазете от деца! При попадане в очите измийте обилно с вода! Опаковка: стъклен флакон 10 ml. ..

Купи

Напишете коментар