Натурални сапуни

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Сапун с роза и водорасли
  Сапун с роза и водорасли от Holy Lake е натурален продукт, който нежно отмива замърсяванията и се грижи за красотата на кожата. Формулата съдържа екстракт от водорасли, който възстановява и подхранва кожата, както и роза, известна с детоксикиращите си и омекотяващи свойства.   Освен за ид..
  3.30лв.
 • Глицеринов сапун с „Прополис“
  Глицеринът е сред най-предпочитаните и масови естествени овлажнители, тъй като е натурален, ефективен и се грижи за здравето на кожата. Подходящ е за всеки тип, включително суха и чувствителна, като я почиства деликатно, без да причинява типичното за другите сапуни опъване, сърбеж и зачервяване. ..
  3.30лв.
 • Глицеринов сапун „Мед и мляко“
  Натуралният сапун е с богат и запомнящ се аромат, който носи усещането за спокойствие и блаженство.Глицеринът е естествен овлажняващ агент, който се използва за база при производството на ръчни сапуни. Той задържа влагата в кожата, подхранва я, почиства без да изсушава, което го прави отличен за все..
  3.30лв.
 • Сапун луга и водорасли 100 гр.
  Сапун черноморска луга и водорасли, 100% натурален. Сапун с луга и водорасли от Holy Lake е натурален продукт, който нежно отмива замърсяванията и се грижи за красотата на кожата. Формулата съдържа екстракт от водорасли, който възстановява и подхранва кожата, както и луга, известна с детоксикиращ..
  3.30лв.