Масажни свещи

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Масажна свещ AmbraBul
  Аромат -  AmbraBul - Идеална за любовната игра и еротичен масаж - 100% натурална масажна свещ - Не съдържа парабени, алергени и минерални масла – производни на петролни продукти! - Идеална за масажи които успокояват, затоплят, релаксират, и детоксикират. - Омекотява, подхранва и хи..
  10.90лв.
 • Масажна свещ Unisex
  Аромат -  Unisex - Идеална за любовната игра и еротичен масаж - 100% натурална масажна свещ - Не съдържа парабени, алергени и минерални масла – производни на петролни продукти! - Идеална за масажи които успокояват, затоплят, релаксират, и детоксикират. - Омекотява, подхранва и хидр..
  10.90лв.
 • Масажна свещ RoseBul
  Аромат -  RoseBul - Идеална за любовната игра и еротичен масаж - 100% натурална масажна свещ - Не съдържа парабени, алергени и минерални масла – производни на петролни продукти! - Идеална за масажи които успокояват, затоплят, релаксират, и детоксикират. - Омекотява, подхранва и хид..
  10.90лв.
 • Масажна свещ Ambra
  Аромат -  Ambra - Идеална за любовната игра и еротичен масаж - 100% натурална масажна свещ - Не съдържа парабени, алергени и минерални масла – производни на петролни продукти! - Идеална за масажи които успокояват, затоплят, релаксират, и детоксикират. - Омекотява, подхранва и хидра..
  10.90лв.
 • Масажна свещ Роза Дамасцена и Ванилия
  Аромат - Роза и Ванилия - Идеална за любовната игра и еротичен масаж - 100% натурална масажна свещ - Не съдържа парабени, алергени и минерални масла – производни на петролни продукти! - Идеална за масажи които успокояват, затоплят, релаксират, и детоксикират. - Омекотява, подхранва и хи..
  10.90лв.
 • Масажна свещ с Българско Лавандулово Масло
  Аромат - Лавандулово Масло - 100% натурална масажна свещ - Не съдържа парабени, алергени и минерални масла – производни на петролни продукти! - Идеална за масажи които успокояват, затоплят, релаксират, и детоксикират. - Омекотява, подхранва и хидратира кожата, забавят процесите на стар..
  10.90лв.
 • Масажна свещ Джинджифил
  Аромат - Джинджифил - 100% натурална масажна свещ - Не съдържа парабени, алергени и минерални масла – производни на петролни продукти! - Идеална за масажи които успокояват, затоплят, релаксират, и детоксикират. - Омекотява, подхранва и хидратира кожата, забавят процесите на стареене и ..
  10.90лв.
 • Масажна свещ Ябълка и Канела
  Аромат - Ябълка и Канела - 100% натурална масажна свещ - Не съдържа парабени, алергени и минерални масла – производни на петролни продукти! - Идеална за масажи които успокояват, затоплят, релаксират, и детоксикират. - Омекотява, подхранва и хидратира кожата, забавят процесите на старее..
  10.90лв.
 • Масажна свещ Портокал
  Аромат - Портокал - 100% натурална масажна свещ - Не съдържа парабени, алергени и минерални масла – производни на петролни продукти! - Идеална за масажи които успокояват, затоплят, релаксират, и детоксикират. - Омекотява, подхранва и хидратира кожата, забавят процесите на стареене и по..
  10.90лв.

Масажни свещи

Масажната свещ е не само средство  за масаж, но и романтичен подарък, който създава усещане за интимност, овлажняващ крем и средство за ароматерапия.

Какво представлява масажната свещ?
Масажната свещ е средство за масаж, който изисква предварително топене. Първоначално масажните свещи  са били използвани от специалисти в салоните за красота, но с течение на времето, те придобиват все по голяма популярност и вече са достъпни за всеки. Благодарение на състава си масажната свещ се топи при по-ниска температура /40-41 °C/ от тази на парафина /60-80°C/. След топенето, масажното масло се охлажда бързо до удобна и приятна температура за масаж и не изгаря кожата. Така масажната свещ има уникални свойства. Свещта се състои изключително от 100% натурални, естествени компоненти, които се грижат за кожата, а температурата на разтопените Био етерични масла е благоприятна за провеждането на масажни процедури, което подобрява благотворния ефект на компонентите на масажиращата свещ.

Състав на масажиращите свещи
Масажната свещ е натурален продукт, състоящ се от Пчелен восък, Маслиново масло, Масло от Ший, Какаово масло и др. Този състав идеално овлажнява кожата и служи като алтернатива на масажното олио.

Пчелен восък
Пчелния восък е натурален продукт с противовъзпалителни свойства.
Пчелния восък също така омекотява и подхранва кожата.


Кокосово масло

Кокосовото масло е уникален продукт за грижа за кожата.
Кокосовото масло прави кожата нежна и мека.
Какаовото масло се е доказало като враг на белези, бръчки и всевъзможни проблеми по кожата. Като екземи, дерматити и стрии.

Маслиново масло

Маслиновото масло носи много ползи за косата, кожата и ноктите Ви.
Маслиновото масло съдържа много антиоксиданти, основните са витамин Е, полифеноли  и фитостероли.
Маслиновото масло подобрява ексфолирането.

Mасло от Ший

Маслото от ший хидратира
Маслото от ший  лекува сухата кожа
Маслото от ший успокоява възпалена кожа
Маслото от ший е помощник срещу стрии
Маслото от ший бори бръчките


Как да използвате масажна свещ

1.Запалете свещ и изчакайте няколко минути, за да се разтопят маслата. През това време ароматизира цялата стая.
2.Изпробвайте температурата на разтопения восък с пръста си. Тъй като пчелния восък и етеричните масла се топят при много по-ниска температура от парафина, температурата на разтопената свещ ще бъде около от телесната ви температура.
3.Изгасете пламъка и използвайте разтопен восък за масаж. След масажа можете да изтриете тялото със суха кърпа, но маслото  толкова добре се абсорбира, че не оставя почти никакви остатъци.
4. Масажира се само напълно сухата кожа.


Масажната свещ е подходяща за масажиране на ръцете, раменете, коленете, краката. Също тъка идеално допълва процедурите по поддръжката на маникюр и педикюр. Влияе благотворно на косата и скалпа.


Полезни свойства на масажната свещ

  Намалява умората и нормализира емоционалното състояние.
  Подобрява текстурата и тонуса на кожата.
  Подобрява кръвообращението и намалява отока.
  Връща сиянието и мекота на кожата.
  Подобрява физическата и психическа работоспособност.


Масажната свещ изпълнява няколко функции наведнъж: създава уют, меката светлина създава романтична атмосфера, топлината успокоява, приятния аромат  отпуска, а естествените съставки подобряват кожата и самочувствието.

Накрая, ако всичко това Ви хареса, просто го споделете с приятели.
Благодаря ви!