Етерични масла

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Масло от Цитронела
  Основното лечебно свойство на маслото от цитронела е способността му да регулира вегетативно-съдовата дистония, да премахва последиците от невралгия, мигрена и анемия. Това ще помогне за облекчаване на замаяност, потъмняване на очите, аритмия, възникнала във връзка с тези нарушения. В такива случаи ..
  3.90лв.
 • Масло от Портокал
  Аромат: свеж, плодово-цитрусов, сладък, . Летливост: висока. Въздействие : Дезодорира, неутрализира неприятните миризми в помещенията. Начин на употреба: Аромалампа: дезодориращо, неутрализиращо миризми  -8,10 капки  масло портокал. Арама спрей: за дезодориране, премахване н..
  3.90лв.
 • Масло от Лавандула
  Аромат: меко-дървесен, успокояващ, лек, свеж. Летливост: средна. Основни свойства: успокояващо, дезодориращо.  Въздействие : Дезодорира и неутрализира неприятните миризми в помещенията. Ароматизира дрехите в гардеробите.  Начин на употреба: Аромалампа: дезодориращо -5,6 капк..
  3.90лв.
 • Масло от Карамфил
  Полезни свойства на маслото от Kарамфил Маслото от карамфил има антимикробни, аналгетични, регенеративни, успокояващи свойства. заздравяване на рани; елиминиране на главоболие и зъбобол; увеличаване на апетита и подобряване на стомашно-чревния тракт; облекчаване на болката в ставите; норма..
  3.90лв.
 • Масло от Канела
  Научно доказано е, че само няколко капки етерично масло от канела могат да облекчат стреса, да засилят, да заредят човек с бодрост и добро настроение, както и да облекчат много заболявания. Особено внимание на този уникален продукт трябва да обърнат жените, тъй като той ви позволява да се справит..
  3.90лв.
 • Масло от Ветивер
  Масло от Ветивер оказва благоприятен ефект върху психоемоционалната сфера на човек. Ароматът на Ветивер има успокояващ ефект, облекчава нервното напрежение, нормализира съня. Помага при психическо пренапрежение, повишава концентрацията. Използването на Ветивер в период на депресия допринася..
  3.90лв.
 • Етерично масло от Лавандула
  ..
  12.00лв.

Етерични масла

Обади се